Netrendeljen nálunk!

GYIK

Mi ez a netrendelo.hu?

Honlapunk egy online, bármikor, bárhonnan elérhető rendelő, amelyben

 • a páciensek megkereshetik orvosukat, felvehetik velük a kapcsolatot, és intézhetik közös ügyeiket (időpont foglalás, receptigénylés), illetve orvost kereshetnek minden szakterületen
 • az orvosok tarthatják a kapcsolatot betegeikkel, gyorsan és átláthatóan kezelhetik egy felületen az összes magánpraxisuk információit. Használati útmutató orvosoknak itt.

Mit tudok itt csinálni páciensként?

 1. Kereshet orvost, magánrendelést, magánklinikát, stb. szakterület és település szerint.
 2. Megkeresheti meglévő orvosait, csatolhatja adatlapjához az „Orvosaim” közé, hogy később egy kattintással megnézze elérhetőségeit.
 3. Szokásos gyógyszereinek receptjét igényelheti orvosától, hogy a rendelőbe már csak átvennie kelljen.
 4. Egyszerűen és gyorsan bejelentkezhet orvosához az Önnek leginkább megfelelő szabad időpontra, hogy ne kelljen telefonálgatnia, várakoznia.
 5. Megkeresheti az Ön tartózkodási helyéhez legközelebb lévő gyógyszertárt.
 6. Kérdéseket tehet fel bármelyik orvosnak az Önt érdeklő problémával kapcsolatban az Orvos válaszol funkcióval.
 7. Kérdezhet vagy válaszolhat a fórumon, ahol a páciensek osztják meg egymással tapasztalataikat.

Miért érdemes használnom a netrendelo.hu-t?

Ha Ön utál várakozni akár a telefon mögött, akár a rendelőben, akkor Önnek ideális megoldás az online rendelő, ahol akkor intézi orvosi ügyeit, amikor Önnek (és nem az orvosnak) van erre ideje.
Ha mindig keresgetnie kell az orvos telefonszámát, címét, akire éppen szüksége van, mert nem emlékszik, hová is tette legutóbb.

Kell regisztrálnom?

Az orvoskeresés és gyógyszertárkeresés funkció használatához nem kell regisztrálnia.
Regisztráció az orvossal való kommunikációhoz – így a receptigényléshez, bejelentkezéshez, kérdésfeltevéshez – szükséges.

Hogyan tudok regisztrálni?

Kattintson a honlap jobb felső részén lévő Regisztráció menüpontra, válassza a Páciens regisztrációt, majd töltse ki a kért adatokat. A Regisztrálok gomb megnyomásával rendszerünk tárolja adatait, illetve emailt küld a megadott email-címre belépési adataival.

Hogyan működik az orvoskereső?

Az Orvoskeresővel több mint 8.000 magyar orvos elérhetőségét találhatja meg különböző keresési szempontok szerint.
a)    Ha egy konkrét orvos elérhetőségeire kiváncsi, gépelje be az orvos nevét a Név mezőbe a „Dr.„ előtag nélkül. Ha nem tudja az orvos keresztnevét, a családnév megadása is elegendő. Nyomjon egy Entert, vagy kattintson a Keresés gombra.
b)    Ha egy szakterületen keres orvost, válassza ki a Szakterületek mező legördülő lehetőségei közül a keresett szakterületet, ÉS adja meg egy Önhöz közel eső nagyobb település nevét. Nyomjon egy Entert, vagy kattintson a Keres gombra.
c)    Ugyanezekhez használhatja a fejlécben lévő gyorskeresőnket is.

Minél több keresési szempontot ad meg, annál pontosabb találatokat fog kapni. A találatok szűkítésére, pontosítására utólag is lehetőség van a Találatok rendezésével (névsor, megye, település, szakképesítés, specializáció, stb szerint).

Ha a kapott orvosi listát egy későbbi időpontban kívánja használni, lépjen be/regisztráljon az oldalon, és mentse le a keresési eredményt a „Keresés eredményének mentése” gombra kattintva. A korábbi keresési eredményeket egy új keresést követően a találati lista felett található “Mentett keresési eredmények” linkre kattintva éri el.

Hogyan tudok gyógyszertárat keresni?

 1. Kattintson a Gyógyszertárkereső menüpontra a felső menüsorban!
 2. Írja be a település irányítószámát, ahol meg akarja keresni a legközelebbi gyógyszertárat (bal oldali keresőmező); vagy írja be tartózkodási helyének címét (jobb oldali keresőmező)!
 3. Kattintson a Keresés gombra!
 4. A találati listán láthatja a megadott címhez legközelebbi gyógyszertárak elérhetőségeit az Öntől való távolság szerint rendezve.
 5. A lista legtetején látható az Önköz legközelebbi gyógyszertár.
 6. Ha ismeretlen városban jár, az útvonaltervezővel megtervezheti, hogyan tud eljutni a gyógyszertárhoz jelenlegi tartózkodási helyéről.

A Gyógyszertárkeresőből a logóra kattintva tud visszajutni a netrendelo.hu főoldalára.

Hogyan tudok receptet igényelni?

A szolgáltatás használatához be kell jelentkeznie / regisztrálnia. A receptigénylés menetét megtalálja az Online előjegyzés, receptigénylés menüpont alatt.

FIGYELEM! Csak olyan folyamatosan szedendő gyógyszerek receptjei igényelhetők, amelyek nem igényelnek minden alkalommal orvosi vizsgálatot. Ezt kezelőorvosa határozza meg.

Hogyan tudok időpontot foglalni az orvosom / egy orvos magánrendelésében?

A szolgáltatás használatához be kell jelentkeznie / regisztrálnia. Az időpont foglalás, bejelentkezés menetét megtalálja az Online előjegyzés, receptigénylés menüpont alatt.