Netrendeljen nálunk!

Rólunk

Kedves Látogatónk!

Köszöntjük egészségügyi információs és szolgáltató rendszerünkben, melyben túl az eddigi szokványos információs tevékenységen, aktívan kívánunk segítséget nyújtani betegeknek, orvosoknak, szakmai és egyéb szervezeteknek az egészséggel, gyógyítással kapcsolatos tevékenység folytatásában.

Kérjük, ismerkedjen meg szolgáltatásainkkal!

Jelenleg több mint 4000 orvos partnerünk közül összetett keresés alapján választhatja ki azt a orvosspecialistát akire éppen Önnek szüksége van.

A keresésben az ország, megye, város, munkahely, szakképesítés, specializáció és további alcsoportok szerinti választás lehetőségét biztosítjuk.

Orvosaink adatairól és elérhetőségéről adatlapot készítettünk, melyen a szakképesítésen belül a specializációt, a rendelési helyeket, rendelési időket is megjelenítettük. Az adatlapok kinyomtathatók.

Forradalmian új szolgáltatásként lehetőséget biztosítunk – az online előjegyzéssel – a kiválasztott orvos rendelésére történő internetes bejelentkezésre, leegyszerűsítve az eddigi gyakorlatot. Az előjegyzéssel egy időben jelezheti a bejelentkezés célját, akár receptigénylési szándékát.

kereső menüpontban írja be jelenlegi orvosa vagy a keresett orvos nevét, majd kattintson a találati listában az orvos nevére illetve ezt követően a rendelési idő alatt megjelenőonline előjegyzés menüpontra.
Ha a kiválasztott orvosnál nincs ilyen menüpont, az azt jelenti, hogy kezelőorvosa még nem tette lehetővé a rendelésére történő online bejelentkezést.

Ebben az esetben – orvosa nevének telefonszámának és,vagy e-mail címének megadásával – kérjük keressen meg minket az info@netrendelo.hu e-mail címen, vagy tájékoztassa orvosát, hogy a www.orvoskapcsolat.hu oldalra regisztrálva bármikor ingyenesen csatlakozhat e szolgáltatáshoz.

Célunk, hogy folyamatos fejlesztéssel, megbízható információkkal változatlanul az ország legnagyobb online egészségügyi portáljaként működjünk.

Kérjük, amennyiben szeretne partnereink sorába lépni, illetve ha kérdése, javaslata lenne, keressen meg minket az 00-36-30/9365420–as telefonszámon vagy az info@orvoskapcsolat.hu e-mail címen!

Üdvözlettel:

Dr. Vermes Imre
szerkesztő